Jieldé

Jieldé Lak, Signal en Loft

Naast afgebeelde modellen zijn alle andere Jieldé modellen uit de Jieldé Lak, Signal en Loft collectie leverbaar. In de standaard en niet standaard kleuren. Nu ook in goud.

Bestellingen mailen naar info@Justusentjebbo.nl

Alle Jieldé lampen worden vervaardigd uit zeer degelijke industriële materialen en zijn praktisch onverwoestbaar. Ze zijn voorzien van de door Jieldé gepatenteerde draadloze scharnieren, aluminium kappen met afstelbeugel en porseleinen fittingen. De arm is bevestigd op een zware basisplaat, een solide tafelklem of een van schroefgaten voorziene voet voor vaste tafel- of wandmontage. De originele standaard afwerking bestaat uit geborsteld staal met een hoogglans kleurloze vernislaag. De lampen kunnen tevens worden geleverd in chromen uitvoering of worden voorzien van glanslak in kleur.

Justus & Tjebbo Jielde SI333 zwart

Jieldé Signal SI333

De kleinere variant van de zogenaamde Loft serie; De bureaulamp van Jieldé met twee armen van 30 cm. Hier afgebeeld in mat zwart.

Jieldé Augustin

De hanglamp van Jieldé. In verschillende maten verkrijgbaar en met zilveren en gouden binnenzijde. Hier afgebeeld diameter 360 in glans zwart.

Justus & Tjebbo Jielde Augustin 360 zwart
Justus & Tjebbo Jielde loft geborsteld staal

Jieldé D1000

De wandlamp van Jieldé uit de Loft collectie. Hier afgebeeld in Brushed Steel